Hoofdweg 64, Coevorden

€ 395.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een prachtig plekje net buiten Steenwijksmoer (Coevorden) gelegen, omgeven door groen en landerijen en met prachtig vrij uitzicht aan de voor- en achterzijde, deze vrijstaande woonboerderij met vrijstaande garage en grote kapschuur! De boerderij is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '50, is later (jaren 70) vergroot en in 2016 verbouwd. De boerderij staat op een kavel van ± 2500 m²*. De ligging is heerlijk rustig midden in het Drentse landschap, maar toch op korte afstand het centrum van Steenwijksmoer (500 meter) en de stad Coevorden (vijf autominuten).

Omdat alles op de begane grond gesitueerd is, is de woning bovendien zeer leeftijdsbestendig. De aanwezigheid van de grote kapschuur, de ruime zolder en de dubbele garage in combinatie met de ruime kavel maken het pand bovendien zeer geschikt voor bedrijvigheid aan huis.

Kortom een ruime woning op een heerlijk plekje met tal van mogelijkheden.

INDELING
Begane grond: Hal/entree/gang met toilet en meterkast. Woonkeuken met inbouwkeuken (2016), voorzien van apparatuur (o.a. inductiekookplaat, koelkast en afzuigkap). Woonkamer met open haard. Achterhal. Badkamer met douche en wastafel. Ruime bijkeuken met de diverse aansluitingen en de cv-ketel (2016). Vier slaapkamers, allen voorzien van vaste kasten. Via vlizotrap naar...

1e verdieping: Grote bergzolder.

Extra informatie
- de woning deels over glas- en dakisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de open haard
* De huidige kavel wordt opgesplitst en opnieuw verdeeld (zie ingevulde kadastrale tekening). De nieuwe kavelgrootte moet nog officieel berekend worden, maar zal naar verwachting rond de ± 2500 m² zijn. Bijkopen van grond van de buren is bovendien mogelijk (betreft een perceel van 2990 m²).
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252