Hoofdstraat 51, Dalen

€ 375.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Markant, dat is het goede woord voor het voorhuis van de woning aan de Hoofdstraat 51 te Dalen. Deze woning is gebouwd rond 1850 en langdurig bewoond door de families Van Tarel en Caspers, van oudsher vooraanstaande families in Dalen. In de loop der jaren is de woning verbouwd tot praktijk van fysiotherapeuten en hiervoor vergroot en gemoderniseerd. Karakteristieke elementen zoals de prachtige glas-in-lood ramen en specifieke dakconstructie, zijn zorgvuldig bewaard gebleven. Het gehele pand was dus in gebruik als woonhuis en fysiotherapiepraktijk. Omdat de praktijk inmiddels gestopt is, is er voor gekozen om het geheel te splitsen in twee woningen. De huidige eigenaar blijft in het achterste gedeelte wonen.
De ligging is uitstekend; aan de mooie Hoofdstraat met winkels, restaurants, basisschool en het NS-station op slechts een paar honderd meter lopen. Het sportveld is zo'n vijf minuten fietsen.
De kavel is ook gesplitst en is 434 m² groot. De tuin is gesitueerd op het zuiden en biedt daardoor lekker veel zon. Omdat de oude, karakteristieke bomen (beuken) zorgen voor natuurlijke schaduw op zomerse dagen kunt u daar fantastisch zitten! De tuin moet wel deels nieuw worden aangelegd, tekening hiervoor is aanwezig.

Onderverdieping:
Provisiekelder.

Begane grond:
Vestibule, gang met toilet. Voorkamer met prachtige elementen. Achterkamer of werkkamer. Grote leefkeuken met serre

1e Verdieping:
Overloop met separaat toilet en bergkast. Vier slaapkamers. Badkamer met douche-unit, ligbad en dubbele wastafel

Extra informatie:
- verwarming middels radiatoren en haard (c.v.-ketel nog installeren)
- de woning is volledig geïsoleerd met extra veel aandacht aan geluidsisolatie
- de woning wordt casco-plus verkocht. Huisnummers zijn bekend en de installaties zijn gescheiden. Dus eigen meters. Keuken en achteringang moeten oa nog gerealiseerd worden, evenals de tuinaanleg.
- Woonoppervlakte en m³ inhoud is globaal. Nog niet uitgemeten. Bij de gemeente ligt de vraag hoeveel m² er bijgebouwd mag worden in de vorm van een schuur oid.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Hoofdstraat 51.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252