Hoofdstraat 51, Dalen

€ 375.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Markante, geschakelde woning in het centrum van Dalen. De ligging is uitstekend: aan de Hoofdstraat met winkels, restaurants, een basisschool en het NS-station op loopafstand. Sportvoorzieningen zijn in de directe omgeving. Vanuit het pand is er vrij uitzicht over de weilanden en de oude beuken zorgen voor schaduw. Met maar liefst 169m2 woonoppervlak en vanwege de dragende constructie is het een pand met veel mogelijkheden voor aanpassingen. Beide verdiepingen kunnen naar behoefte opnieuw worden ingedeeld. Op de bovenverdieping is veel ruimte in de kamers door de steile dakhelling van het wolfsdak.

De kavel is 434 m² groot en heeft een zonnige tuin op het zuiden. Ook de tuin kan naar eigen inzicht worden ingedeeld. Twee voorbeelden van tuinontwerpen zijn opgenomen in de fotogalerij. De tuin is gesitueerd op het zuiden en biedt daardoor lekker veel zon. Omdat de oude, karakteristieke bomen (beuken) zorgen voor natuurlijke schaduw op zomerse dagen kunt u daar fantastisch zitten!

Het pand is deels in gebruik geweest als praktijkruimte en wordt daarom casco-plus aangeboden. U kunt zelf bepalen waar de keuken, de bijkeuken en de achteruitgang komen.

INDELING:
Onderverdieping:
Onder de trap heeft u toegang tot een grote provisiekelder van 16m2 met een raam en een stahoogte van 1.90m.

Begane grond:
U komt binnen in een vestibule die overgaat in een ruime gang met toilet. Aan de achterzijde zorgt een lichtkoepel voor voldoende daglicht. Aan de rechterkant van de gang zijn twee kamers. Achteraan een woonkamer van 15m2 die kan worden vergroot met een deel van de gang. Ook hier is een daglichtkoepel geplaatst. Aan de voorzijde bevindt zich een grote zitkamer met uitzicht over de weilanden. De kamer heeft glas-in-loodramen, authentieke vensterbanken en luiken. Beide kamers kunnen eenvoudig worden samengevoegd tot een grote, lichte ruimte met een diepte van 10m.
Aan de linkerkant van de gang komt u in een royale leefruimte met glas-in-loodramen en een houthaard. De ruimte geeft toegang tot de serre met prachtig uitzicht over de tuin, de weilanden en de Hoofdstraat.

Eerste verdieping:
De afgesloten trap leidt naar een overloop met toilet en een inbouwkast. Boven zijn vier ruime slaapkamers, voorzien van Velux-vensters of isolatieglas. De authentieke dakconstructie geeft de kamers een mooie sfeer. De steile dakhelling zorgt bovendien voor veel extra ruimte.
De badkamer heeft een douche-unit, een ligbad en een wastafel. De badkamer heeft een Velux-venster en mechanische afzuiging.

Extra informatie:
- De woning wordt casco-plus aangeboden. Dit houdt in dat de basisvoorzieningen als water, gas en elektriciteit aanwezig zijn;
- Overal in de woning is gebruik gemaakt van warmte- en geluidsisolerend glas, ook voor de glas-in-loodramen;
- Verwarming (CV en radiatoren, houthaard) is aanwezig;
- De woning is in 1989 vernieuwd en geïsoleerd: dakisolatie, isolatieglas en muurisolatie;
- Zowel beneden als boven kan de indeling van de ruimtes worden aangepast;
- Bijgebouwen mogelijk tot circa 90m².
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252