Hoofdstraat 29, Dalen

€ 895.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor dit object

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over dit object

Een unieke kans in het centrum van het gezellige dorp Dalen! Daar staat het populaire restaurant-zalencentrum Cornelis te koop, bestaande uit een restaurant met royaal terras, een grote en een kleine zaal én een appartement op de verdieping. Het restaurant heeft door de jaren heen een groot en trouw klantenbestand opgebouwd, terwijl ook vanuit Center Parcs de Huttenheugte wekelijks veel gasten aankomen. De beide zalen worden verhuurd voor feesten, partijen, trouwerijen, vergaderingen en andere activiteiten, terwijl het zonnige terras zomers goed bezocht wordt door zowel de lokale bevolking als toeristen.

Het restaurant heeft binnen 72 zitplaatsen en een groot terras met 100 zitplaatsen (en achter bij de kleine zaal 30). Aan de achterzijde is de grote zaal met toneel en een schuifwand voor eventuele splitsing. Daarnaast is nog een kleine (vergader)zaal aanwezig met eigen ingang, toiletgroep en achtertuin. De inventaris van het pand is ter overname.

Het appartement op de verdieping zou eventueel ook als huurappartement gebruikt kunnen worden. Het appartement beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252