Hoofdstraat 29, Dalen

€ 895.000 k.k.

Over dit object

Een unieke kans in het centrum van het gezellige dorp Dalen! Daar staat het populaire restaurant-zalencentrum Cornelis te koop, bestaande uit een restaurant met royaal terras, een grote en een kleine zaal én een appartement op de verdieping. Het restaurant heeft door de jaren heen een groot en trouw klantenbestand opgebouwd, terwijl ook vanuit Center Parcs de Huttenheugte wekelijks veel gasten aankomen. De beide zalen worden verhuurd voor feesten, partijen, trouwerijen, vergaderingen en andere activiteiten, terwijl het zonnige terras zomers goed bezocht wordt door zowel de lokale bevolking als toeristen.

Het restaurant heeft binnen 72 zitplaatsen en een groot terras met 100 zitplaatsen (en achter bij de kleine zaal 30). Aan de achterzijde is de grote zaal met toneel en een schuifwand voor eventuele splitsing. Daarnaast is nog een kleine (vergader)zaal aanwezig met eigen ingang, toiletgroep en achtertuin. De inventaris van het pand is ter overname.

Het appartement op de verdieping zou eventueel ook als huurappartement gebruikt kunnen worden. Het appartement beschikt over een woonkamer, twee slaapkamers en een badkamer.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Hoofdstraat 29.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252