Hendricus Krijthestraat 23, Coevorden

€ 339.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Gelegen aan de rand van de populaire wijk Ossehaar, deze zéér ruime tweekapper met liefst vijf slaapkamers en een aangebouwde, geïsoleerde garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 2006 en dus helemaal van deze tijd, staat op 329 m² eigen grond en heeft de tuin vol op het zuiden liggen, zodat je hier aan zonuren dus geen gebrek hebt. Bovendien heb je vrij uitzicht vanuit je achtertuin over het achterliggende groen. Het plekje is perfect: in een kindvriendelijke buurt aan de rand van de wijk, met sportvoorzieningen en scholen op zo'n vijf minuten fietsen en het centrum van de stad op vijf autominuten.

De goed geïsoleerde garage is voorzien van radiatoren en momenteel in gebruik als berging/werkruimte en zou met wat kleine aanpassingen ook als kantoor of slaapkamer beneden dienst kunnen doen.

Kortom een hele ruime, moderne woning op een topplekje.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met pvc-vloer. Open keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. vierpits gasfornuis, vaatwasser, oven, afzuigkap). Aangebouwde garage met de wasmachineaansluiting.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, allen met pvc-vloer. Badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop met de cv-ketel, WTW en boiler. Vierde en vijfde slaapkamer.

Extra informatie
- De woning is goed en volledig geïsoleerd (A label)
- Verwarming geschiedt middels radiatoren
- Zonneboiler en 2 zonnecollectoren aanwezig voor warm water
- Cv-ketel betreft een HR-combi uit 2006
- Vrij uitzicht aan de achterzijde
- Achtertuin gelegen op Zuid
- Nieuwe pvc vloeren 2020
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252