Ermerzand 26, Erm

€ 85.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
0629356300

Over deze woning

Gelegen op het recreatiepark Ermerzand te Erm, deze geschakelde recreatiebungalow met twee slaapkamers. Ligt op een mooi plekje met vrij uitzicht en dicht bij de voorzieningen.

INDELING
Hal/entree met meterkast. Bijkeuken met de cv-ketel en wasmachineaansluiting. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met deur naar het terras. Halfopen keuken met keukenblok. Twee slaapkamers.

Het betreft een recreatiewoning, permanent wonen is hier niet toegestaan. Let op: de oppervlakte v/h perceel is bij benadering en dient zelf nagemeten te worden.
Het park is o.a. voorzien van (en hier mag u gebruik van maken) een overdekt zwembad, recreatieplas, speeltuin, voetbalveld, restaurant, zonnestudio en tennisbanen. De parkkosten (VVE) bedragen circa € 1.650,- per jaar.

Ermerzand is een grondgebied dat werd afgegraven in 1973. Het zand, zo'n 290.000 m3, is gebruikt voor de aanleg van de N34, de provinciale weg langs Erm. Het recreatiegebied is nu uitgegroeid tot een volwassen bosrijk gebied waarin de natuur centraal staat, wat zo kenmerkend is voor geheel Drenthe. Het Bungalow- en Recreatiepark Ermerzand is aangelegd in 1975 en is kleinschalig en sfeervol met vaste bewoning en (recreatieve-) verhuur.

Ermerzand ligt in het Zuidoost-Drentse plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden. Het is gelegen aan de rand van de 'Hondsrug', tussen Emmen en Coevorden, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer van 27ha, met een eigen zandstrand. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet in de naaste omgeving, zowel door de bossen, over de vlaktes, als in de omringende dorpen van het Ermerzand.

In Erm is een bushalte, ongeveer 1 kilometer lopen vanaf Ermerzand. Daar vandaan vertrekt een bus naar Emmen en Assen v.v. Vanuit Emmen zijn er busverbindingen met nagenoeg alle plaatsen in de omgeving, ook naar de stad Meppen in Duitsland. Zowel in Emmen als in Nieuw Amsterdam is een NS-treinstation. Van hieruit is er een rechtstreekse halfuurs stop- en sneltreinverbinding met Zwolle en de aanliggende plaatsen zoals bv. Coevorden, Dalen, Ommen. Zwolle is de centrale overstapplaats naar andere bestemmingen in Nederland, Emmen is een eindstation.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Over dit object

Overdracht
Statusverkocht
Prijs€ 85.000 k.k.
Bouw
Bouwvormbestaande bouw
Type ObjectWoonhuis
HoofdfunctieWoonruimte
Indeling
Woonoppervlakte55 m²
Perceeloppervlakte150 m²
Woning Inhoud200 m³
Kamers3 (2 slaapkamers)
Alle kenmerken Minder kenmerken