Ermerzand 131, Erm

€ 150.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Permanente bewoning toegestaan! Op het Ermerzand hebben wij deze nette, igeschakelde bungalow in de verkoop met permanente woonbestemming! De bungalow is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70, recent dus verbouwd. De tuin ligt op het zuidwesten, biedt volop privacy en heeft een ruime overkapping waar je zomers heerlijk onder kunt zitten.

Het populaire vakantiepark beschikt over een prachtige recreatieplas met een breed strand en voor de koude dagen is er ook een overdekt zwembad met kleuterbad aanwezig. Daarnaast zijn er nog tal van andere voorzieningen, zoals:
- Receptie
- Speeltuin
- Wasserette
- Fitnessruimte
- 2 Tennisbanen
- Midgetgolfbaan
- Tafeltennistafel
- Voetbalveld
- Volleybalveld

In de directe omgeving van het park (op het Ermerstrand) bevinden zich ook nog een klimwand, paintballbaan, waterskibaan, diverse horecagelegenheden en een manege met pensionstalling.

Een park dus waar je heerlijk vakantie kunt vieren, maar waar het ook levendig en veelzijdig genoeg is om er het hele jaar met plezier te wonen.

INDELING
Hal/entree met cv- en wasruimte en toilet met doucheruimte. Woonkamer met pelletkachel. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Twee slaapkamers. Berging.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de pelletkachel
- de parkkosten bedragen €1650,- per jaar
- er is toestemming om uit te bouwen tot 100 m² woonoppervlakte
- de grootte van woning en de kavel is bij benadering
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252