Ermerzand 110, Erm

€ 168.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Aan een recreatieplas liggend, in een bosrijke omgeving aan een recreatiemeer met een eigen zandstrand: bungalowpark Ermerzand. Het park ligt in het plaatsje Erm en behoort tot de gemeente Coevorden.

Ermerzand is een grondgebied dat werd afgegraven in 1973. Het zand, zo'n 290.000 m3, is gebruikt voor de aanleg van de N34, de provinciale weg langs Erm. Het recreatiegebied is nu uitgegroeid tot een volwassen bosrijk gebied waarin de natuur centraal staat, wat zo kenmerkend is voor geheel Drenthe. Het Bungalow- en Recreatiepark Ermerzand is aangelegd in 1975 en is kleinschalig en sfeervol. Er zijn veel wandel- en fietsroutes uitgezet in de naaste omgeving, zowel door de bossen, over de vlaktes, als in de omringende dorpen van het Ermerzand.

Bungalow Ermerzand 110 is geschakeld met twee andere bungalows, beschikt over twee slaapkamers en ligt op een mooie en rustige plek. De tuin ligt op het zuiden met uitzicht over het meer. 

INDELING
Hal/entree met meterkast. Bijkeuken met de cv-ketel en wasmachineaansluiting. Badkamer met douche, wastafel en toilet. Woonkamer met deur naar het terras. Halfopen keuken met keukenblok. Twee slaapkamers.

Bijzonderheden:
- permanente bewoning is hier niet toegestaan. de Gemeente Coevorden is bezig met transitie van het park en dat betekent dat het park een andere functie kan krijgen (lees permanente bewoning); meer informatie hierover kunt u vinden via https://www.bungalowparkermerzand.nl/nl/permanente-woonbeschikking-op-ermerzand/
- eigenaren zijn verplicht aangesloten bij de VvE en CvE van het Recreatiepark Ermerzand;
- totale jaarlijkse kosten voor het park bedragen €1650,- (2022);
- gezien de huidige recreatieve bestemming kan de financiering beperkter zijn;
- Het park is o.a. voorzien van (en hier mag u gebruik van maken) een recreatieplas, speeltuin, voetbalveld en jeu de boules. Er is een zwembad maar die wordt momenteel niet gebruikt.
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Ermerzand 110.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252