Emmerweg 44, Dalen

€ 300.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31524525252

Over deze woning

Op een prachtig plekje aan de rand van Dalen gelegen, met vrij uitzicht over de landerijen aan de voorzijde, deze tweekapper met inpandige bijkeuken en slaapkamer op de begane grond! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1977, is altijd netjes bewoond en doorlopend vernieuwd en staat op een kavel van 362 m² eigen grond. Het plekje is erg fijn met het centrum met zijn voorzieningen, de basisschool en het NS-station allemaal op zo'n vijf minuten lopen en verschillende sportvoorzieningen binnen vijf fietsminuten.
De achtertuin is netjes aangelegd en goed omsloten, waardoor je hier volop privacy hebt. Er is een grote overkapping geplaatst waar je heerlijk onder kunt zitten, maar die eventueel ook omgeturnd zou kunnen worden tot een extra binnenruimte.
Dalen behoort tot de aantrekkelijkste zanddorpen in het prachtige Drenthe en beschikt over uitgebreide voorzieningen. Middelbaar onderwijs ligt op 15 minuten fietsen in Coevorden, HBO opleidingen op 10 minuten treinen in Emmen. Zoals gezegd staat het huis maar op een paar minuten lopen van het NS station aan de lijn Emmen – Zwolle en op een paar minuten rijden van de N34 en A37. In ruim 30 minuten zit u in Zwolle of Assen, in 45 minuten in hartje Groningen.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met eetgedeelte. Halfopen keuken met inbouwkeuken (2017), voorzien van apparatuur (o.a. 2x combi-oven, koelkast, inductiekookplaat, quooker, vaatwasser). Bijkeuken met de wasmachineaansluiting. Slaap- of werkkamer.

1e verdieping: Overloop met toilet en studiehoek. cv-kast met de cv-ketel (2010). Drie slaapkamers, waarvan één met balkon.

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, muur- en dakisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- de dakpannen zijn in 2020 nog behandeld
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31524525252