Emmerweg 32, Dalen

€ 325.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een fraaie locatie, aan de mooie lommerrijke Emmerweg, de invalsweg van het gezellige dorp Dalen, gelegen keurige en ruime helft van een dubbel woonhuis, type herenhuis, met aanbouw en vrijstaande garage (praktijk/atelier), overkapping en carport op een kavel van 302 m² grond. Deze goed onderhouden woning is gebouwd in 1973 en in de loop der jaren steeds verbouwd, vergroot en gemoderniseerd.
De tuin met houtstek en overkapping is gesitueerd op het noordoosten, goed omsloten en biedt daardoor volop privacy. De ligging is prima; op ca. 500 m van het sfeervolle centrum, de school, sportvoorzieningen en op korte afstand van het ns-station.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal/entree met meterkast en toilet. L-vormige woonkamer met parketvloer en schouw met houtkachel. Half open keuken met inbouwkeuken v.v. apparatuur (o.a. gaskookplaat, oven, koelkast, vaatwasser, afzuigkap). Bijkeuken met de diverse aansluitingen en toegang tot provisiekelder. Vrijstaande garage/hobbyruimteatelier/praktijk met carport.

1e Verdieping: Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers, waarvan twee met kastenwand en een deur naar het platte dak. Badkamer (2005) met douchecabine, wandcloset en badmeubel. Vaste trap naar:...

2e Verdieping: Overloop met inloopkast. Vierde slaapkamer. Zolderberging met de CV-ruimte.

De onderhoudsvriendelijke tuin, gelegen op het noordwesten, beschikt over o.a. groot overdekt terras en houtstek.
Een fraaie, ruime woning in een rustige woonomgeving.

Extra informatie:
- de woning is v.v. dak- en muurisolatie en gedeeltelijk glasisolatie
- verwarming middels radiatoren en houtkachel
- garage is momenteel in gebruik als atelier
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252