Elslaan 23, Geesbrug

€ 192.500 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Staand op een extra grote kavel van 308 m² en met een achtertuin van ±23 m² diep, deze nette hoekwoning met aangebouwde bijkeuken en een vrijstaande houten garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70 en is altijd netjes bewoond en onderhouden. De ruime achtertuin ligt op het zuiden en heeft dus volop zonuren. Omdat de achtertuin grotendeels verhard is, vergt deze bovendien weinig onderhoud. Ook is daar een overkapping geplaatst waar je heerlijk onder kunt zitten. Extra pluspunt van de tuin is de aanwezigheid van een eigen moestuin om je eigen gewassen te verbouwen, maar die eventueel ook als speelveldje ingericht kan worden als je wat minder groene vingers hebt.

Geesbrug is van oorsprong een ontginningsdorp, gelegen aan de Verlengde Hoogeveense Vaart. Het ligt op zo'n tien autominuten van de dorpen Oosterhesselen en Dalen, terwijl ook Coevorden en Hoogeveen binnen een kwartier bereikbaar zijn.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met laminaatvloer. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. gaskookplaat, oven, vaatwasser, afzuigkap). Bijkeuken met de cv-ketel (2022).

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, waarvan twee voorzien van rolluiken. Badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachineaansluiting. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop. Berging. Vierde slaapkamer.

Extra informatie
- de woning beschikt over spouwisolatie en deels over dubbel glas
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- schilderwerk is in 2021 buitenom nog gedaan
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252