Eddingtonlaan 16, Hoogeveen

€ 350.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Gelegen in een rustige en nette buurt, op korte afstand van voorzieningen als supermarkten, sportvelden, het centrum Hoogeveen, basis- en voorgezet onderwijs en de uitvalswegen als A28 en A37, deze netjes uitgevoerde semi-bungalow met slaap- en badkamer op de begane grond! De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '70, verbouwd en gemoderniseerd in 2018, staat op een ruime kavel van 365 m² eigen grond en heeft een aangebouwde bijkeuken en berging (voormalige garage). De fraai aangelegde onderhoudsvriendelijke tuin ligt pal op het zuiden en biedt zodoende dus volop zonuren, is goed omsloten en beschikt over een ruim terras met riante overkapping waar je zomers heerlijk onder kunt zitten.
De woning is gelegen in een rustige woonwijk met brede lanen, nabij het winkelcentrum "De Grote Beer" en op slechts enkele fietsminuten van het centrum van Hoogeveen.

Een ideale woning dus met meer dan genoeg ruimte voor stellen, die dankzij de slaap- en badkamer op de begane grond ook nog eens levensloopbestendig is.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet, vaste kast en de cv-ketel (2005). Grote slaapkamer met screens. Badkamer met inloopdouche en wastafel. Bijkeuken/berging (voormalige garage) met de diverse aansluitingen. Ruime l-vormige woonkamer met open-haard (gas). Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, één met balkon/loggia en één met sauna. Badkamer met douche en toilet.

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, spouw-, dak- en vloerisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- het schilderwerk is buitenom in 2019 nog gedaan
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252