Dorpsstraat 47, Gees

€ 795.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor dit object

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over dit object

Centraal gelegen, ruim woonhuis met instap klaar en goed renderend bedrijf (B&B) in het authentieke Boerderijendorp Gees.

Na lang aarzelen hebben de eigenaren van dit prachtige object besloten een volgende stap te maken. Het imposante gebouw, dat midden in de dorpskern staat, is in 1993 gebouwd en beschikt over energielabel A.

Behalve een zeer ruim woonhuis met grote tuin, garage en carport is er een B&B in gevestigd met vier in 2019 gebouwde (en recent geschilderde) ruime kamers. Iedere kamer beschikt over een eigen moderne badkamer. De gasteningang met gemeenschappelijke woonkamer is van het woonhuis gescheiden. De grote winkelruimte aan de straatzijde van de begane grond wordt deels als ontbijtgelegenheid gebruikt, maar in het toeristenseizoen vooral ook als streekproductenwinkel. De vele duizenden recreanten die Gees jaarlijks bezoeken strijken graag neer op het grote, deels overdekte terras dat voor de winkel ligt voor ambachtelijke koffie met “iets lekkers”.

Vind je het een aantrekkelijk idee om wonen en werken te combineren in één van de mooiste en groenste dorpen van Drenthe? De meeste weekenden is de B&B nu volgeboekt en er komen alweer dagelijks boekingen binnen voor opnieuw een veelbelovend recreatieseizoen. Dit zouden zomaar jouw gasten kunnen worden.
Geef je liever een eigen draai aan de toekomst van dit mooie pand? Het is in het bestemmingsplan voorzien van de kwalificatie “centrumbestemming”, wat betekent dat ook dubbele of zelfs drievoudige bewoning, horeca of zorg tot de vele mogelijkheden zouden kunnen behoren.

Mede door het energielabel A is het verbruik laag en zijn er vele mogelijkheden tot extra verduurzaming. Het grote dak heeft een ideale ligging op zuid en biedt plaats voor minimaal 40 zonnepanelen. Daarbij is het pand volledig geïsoleerd en geschikt voor een (hybride)warmtepomp.

Indeling:
Begane grond
- woongedeelte: Hal/entree met toilet en meterkast. Woonkamer tuingericht met schuifpui naar terras. Woonkeuken met inbouwkeuken en v.v. diverse apparatuur. Bijkeuken. Kantoor/slaapkamer. Inpandige garage.
- winkelgedeelte met overdekte entree. Magazijn met toilet. Entree B&B/woonkamer.

Eerste verdieping: Tien slaapkamers. Vijf badkamers. Overloop met berging en luik naar:..

Tweede verdieping: Zolder.

Extra informatie:
- bouwjaar 1993
- volledig geïsoleerd (A label)
- ideaal voor bed en breakfast, horeca of dubbele bewoning.
- vanaf 2018 grotendeels verbouwd en gemoderniseerd
- centraal gelegen in het toeristische dorp Gees met veel wandel- en fietsroutes
Volledige omschrijving Minder omschrijving

Interesse?

Plan een bezichtiging voor Dorpsstraat 47.

Bel ons op 0524-525252 of WhatsApp via +31 524-525252 voor direct contact. Of laat jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op.

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacyverklaring

WhatsApp met +31 524-525252