de Waag 5, Dalen

€ 249.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een schitterend plekje in het hart van het populaire Dalen gelegen, met prachtig uitzicht over het centrum van het dorp, dit ruime appartement met 87 m² woonoppervlakte. Het complex is gebouwd in 1996, staat op loopafstand van de supermarkt, plaatselijke horeca en de basisschool. Het NS-station en sportvoorzieningen zijn op nog geen vijf minuten fietsen te vinden. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een ruime woonkamer en met een open keuken. Op de begane grond is een inpandige berging te vinden voor opslag en het stallen van je fietsen.

Vanuit de woonkamer heb je mooi uitzicht over het centrum van Dalen, zonder dat je daar geluidsoverlast van hebt. Een ideaal appartement dus voor wie wel van een beetje reuring houdt, maar ook graag in alle rust wil kunnen wonen.

INDELING
Begane grond: Inpandige berging.

Appartement: Hal/entree met toilet. Eerste slaapkamer met toegang tot het zonneterras. Tweede slaapkamer met
en-suite de badkamer. Badkamer met bad/douche en dubbele wastafel. Royale woonkamer met grote dubbele schuiframen. Open keuken met keukenblok. Inloopkast/berging met wasmachineaansluiting en de droger.

Extra informatie:
- het appartement is volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- parkeergelegenheid is in ruime mate voor de deur te vinden
- traplift aanwezig

Disclaimer: de informatie over deze woning is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252