de Loo 13, Dalen

€ 425.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een fraai plekje net buiten het populaire dorp Dalen gelegen, met prachtig uitzicht over de landerijen, deze vrijstaande plattelandswoning met aangebouwde garage! De woning is oorspronkelijk gebouwd in de jaren '60 en is sinds 2016 grotendeels vernieuwd en gemoderniseerd. De woning staat op 1005 m² eigen grond en heeft een mooi aangelegde tuin met groot terras. De tuin is goed omsloten en biedt daardoor volop privacy.
De locatie is bovendien ideaal: omgeven door groen en weiland op een landelijke locatie, maar met de voorzieningen van het gezellige Dalen toch op slechts vijf fietsminuten afstand.
De woning is de afgelopen jaren zoals gezegd grotendeels verbouwd en gemoderniseerd. Dankzij de aanwezigheid van een kantoor/slaapkamer op de begane grond is de woning ook erg geschikt voor iemand die veel vanuit huis werkt of die een levensloopbestendige woning zoekt. Ook zou je hier bijvoorbeeld een mooie woonkeuken kunnen realiseren.

Kortom een moderne, ruime woning op een mooie landelijke locatie.

INDELING
Onderverdieping: Provisiekelder.

Begane grond: Hal/entree met toilet. Royale woonkamer. Open keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Kantoor/slaapkamer. Wasruimte met de diverse aansluitingen. Achterhal met doorgang naar de berging. Aangebouwde, dubbele garage.

1e verdieping: Overloop met kastenwand. Badkamer met douche en wastafel. Drie slaapkamers. Doorloopkamer waar je eventueel een grotere badkamer zou kunnen realiseren.

2e verdieping: Vliering.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- het dak ligt vol op de zuidkant en is dus perfect voor plaatsing van zonnepanelen
- op de voordeur na volledig voorzien van kunststof kozijnen
- het betreft hier zoals genoemd een plattelandswoning
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252