de Lichtenburg 18, Dalerveen

€ 425.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een heerlijk plekje in het pittoreske Dalerveen gelegen, deze vrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en garage. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1979, is later vergroot en in 2015 ook voorzien van liefst 21 zonnepanelen. De woning staat op 707 m² eigen grond en heeft een erg fraai aangelegde tuin die vol op het zuiden ligt en waar je dus meer dan voldoende zonuren hebt. Er zijn meerdere terrassen aangelegd (waarvan één overdekt) en er is ook een tuinhuis geplaatst voor opslag. Dankzij de aanwezigheid van een slaapkamer op de begane grond is de woning levensloopbestendig, terwijl je deze ook om zou kunnen turnen tot een kantoor, zodat je hier perfect vanuit huis kunt werken. Op de verdieping zijn nog eens drie slaapkamers aanwezig en het realiseren van een vierde is daar eventueel mogelijk.

Dalerveen is een gezellig dorpje met zo'n 400 inwoners en een eigen dorpshuis, voetbalvereniging en basisschool. Het ligt op zo'n vijf autominuten van Dalen en Coevorden, waar je terecht kunt voor je boodschappen, het NS-station en andere voorzieningen.

Kortom een keurige woning op een rustig plekje met volop ruimte in en om het huis.

INDELING
Onderverdieping: Kelder.

Begane grond: Hal/entree met toilet. Slaapkamer met vaste kast. Woonkamer met pvc-vloer. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Achterhal met de cv-ketel (2020). Grote bijkeuken met de wasmachineaansluiting. Extra lange, aangebouwde garage met zolder.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers, allen met vaste kasten. Badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet. Via vlizotrap naar...

2e verdieping: Begaanbare zolder.

Extra informatie
- de woning beschikt over glas-, spouw-, vloer- en dakisolatie
- verwarming geschiedt middels heteluchtverwarming
- er zijn in totaal 21 zonnepanelen aanwezig (eigendom)
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252