De Etgaarde 24, Oosterhesselen

€ 499.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een schitterend plekje aan de rand van Oosterhesselen gelegen, direct grenzend aan groen en toch op loopafstand van alle voorzieningen, deze vrijstaande woning met vrijstaande dubbele schuur/garage en slaap- en badkamer op de begane grond! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1998 met gebruikmaking van hoogwaardige, duurzame en onderhoudsarme materialen (trespa, kunststof kozijnen, gevel red ceder, geglazuurd keramisch pannendak e.d.), staat op 928 m² eigen grond en is altijd keurig bewoond en onderhouden. Op de verdieping zijn nog eens drie (ruime) slaapkamers en een tweede badkamer aanwezig, terwijl je dankzij de vaste trap naar zolder ook daar nog de mogelijkheid hebt voor 1 of 2 extra slaapkamers of een grote recreatieruimte. Je hebt hier aan ruimte kortom geen gebrek.

De woning staat in een doodlopend en dus verkeersluwe straat en beschikt over een ruime, fraai aangelegde achtertuin. Deze is goed omsloten en biedt 100% privacy, terwijl je dankzij de ligging op het zuidoosten hier ook voldoende zonuren hebt.

Voorzieningen als scholen, winkels, gezondheidscentrum, bibliotheek, drogisterij en sportcomplexen bevinden zich binnen loop- of fietsafstand. Oosterhesselen is goed bereikbaar op circa 4 kilometer vanaf de autoweg A37.
In de nabije omgeving vindt u veel natuurschoon, onder andere natuurgebied De Klencke en het Staatsbos van Gees met ruim 1.800 ha. natuurschoon.

Kortom een ruime, levensloopbestendige woning op een toplocatie.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Woonkamer met plavuizen vloer en gashaard. Eetkamer met plavuizen vloer. Dichte keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. keramische kookplaat, vaatwasser en afzuigkap). Slaapkamer. Badkamer met douche, toilet en wasmeubel. Bijkeuken met de cv-ketel (2018) en de wasmachineaansluiting. De woning beschikt op de begane grond ook deels over vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met knieschotberging. Drie slaapkamers met grenen vloer. Badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Zolder met knieschotberging en mogelijkheid voor extra slaapkamer(s) of grote recreatieruimte.

Extra informatie
- de woning is goed en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren en beneden vloerverwarming + boven in de badkamer
- de woning beschikt over kunststof kozijnen
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252