de Bente 33, Dalen

€ 289.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Te koop op een mooie landelijke locatie aan de rand van Dalen, deze voorste helft van een dubbele woonboerderij met vrij uitzicht over landerijen, op een kavel van 593 m². Het oorspronkelijke bouwjaar van de woning ligt voor 1900, vervolgens is de woning altijd keurig bewoond en onderhouden en in de jaren 70 professioneel verbouwd tot dubbele woonboerderij. De ligging is prachtig; aan de rand van Dalen, nabij een schitterend wandelgebied en visvijver, en met het sfeervolle centrum van Dalen, de basisschool en het NS-station op slechts een paar minuten lopen. De sportvelden liggen op ca 5-10 minuten fietsen. Deze woning is levensloopbestendig vanwege de slaap- en badkamer op de begane grond.
De tuin is goed omsloten en biedt de nodige privacy waardoor het er het goed toeven is. Is gesitueerd op het zuiden, biedt daardoor zowel zon als schaduw en is v.v. een houten prieeltje.

INDELING:
Begane grond: Hal/entree. Toilet. Woonkamer met schouw en deur naar het terras. Dichte woonkeuken met eiken-keukenblok v.v. enige apparatuur. Grote slaapkamer met kastenwand. Badkamer met wastafel en douche. Tweede slaapkamer. Bijkeuken/achterhal met wasmachine aansluiting en de c.v.-ketel.

Extra informatie:

- Verwarming middels radiatoren, de c.v.-ketel is een HR-combiketel van 2017 en de openhaard
- de woning is v.v. gedeeltelijk dubbelglas.
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252