Brinkweg 9, Zwinderen

€ 600.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een unieke locatie aan de rand van het dorpje Zwinderen, met prachtig vrij uitzicht over de Drentse landerijen vanuit je achtertuin, staat deze karakteristieke woonboerderij met grote deel (144 m²). De boerderij is gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw, staat op een ruime kavel van 1962 m² eigen grond en heeft een erg fraai aangelegde, parkachtige tuin met groot terras en vrijstaand houten schuurtje met veranda. De tuin is goed omsloten en biedt daardoor 100% privacy, waardoor je hier zomers dus heerlijk van het zonnetje kunt genieten. Vanuit de achtertuin heb je een idyllisch uitzicht over groen en weilanden, waardoor je hier de ultieme rust van Drenthe kunt ervaren. Vanuit Zwinderen ben je binnen vijftien minuten in de steden Emmen, Hoogeveen en Coevorden, terwijl je voor je dagelijkse boodschappen ook bij het op vijf minuten rijden gelegen Oosterhesselen terecht kunt.

De woonboerderij beschikt over twee badkamers (waarvan één met sauna) en een slaapkamer op de begane grond, waardoor de woning dus leeftijdsbestendig is gemaakt. Bovendien heb je hier de beschikking over een grote deel van liefst 144 m², die ervoor zorgt dat de boerderij ook ideaal is voor mensen die veel opslagruimte nodig hebben, of graag ruimte aan huis willen in verband met bedrijvigheid aan huis of hobbyisme. Op de verdieping zijn nog eens vier slaapkamers aanwezig. Er zijn in 2021 12 zonnepanelen geplaatst.

Een unieke en perfecte combinatie van rust en ruimte kortom, terwijl je alle benodigde voorzieningen toch binnen afzienbare afstand hebt.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. Slaapkamer met terrasdeuren, kledingruimte en badkamer-en-suite met sauna, douche, toilet en wastafel. Dichte keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Grote woonkamer met open haard. Achterhal. Badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Bijkeuken met de wasmachineaansluiting en de cv-ketel (2018). Deel (144 m²) met diverse mogelijkheden voor opslag, bedrijvigheid en hobbyisme.

1e verdieping: Overloop. Vier slaapkamers, waarvan twee met vaste kasten.

Extra informatie
- het woongedeelte beschikt over dak en spouwisolatie en is voorzien van dubbel glas, waarvan een deel HR ++ en gedeeltelijk vloerisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren en de open haard
- in 2021 zijn er 12 zonnepanelen geplaatst (eigendom)
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252