Betsy Perkstraat 4, Coevorden

€ 279.000 k.k.
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een rustig plekje aan de rand van de kindvriendelijke wijk Ballast gelegen, deze ruime tweekapper met carport en extra diepe achtertuin! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1987, staat op een royale kavel van liefst 426 m² eigen grond en is altijd netjes bewoond en onderhouden. Het plekje is top; aan een verkeersluwe weg met groen en speelvoorzieningen op loopafstand, de supermarkt en de bakker om de hoek en het centrum van de stad op zo'n vijf fietsminuten. De achtertuin is netjes aangelegd en goed omsloten, zodat je hier 100% privacy hebt. Er zijn twee terrassen aangelegd, zodat je hier zomers heerlijk kunt zitten en daarnaast heb je de beschikking over een blokhut voor opslag en een moestuin.

Met vier slaapkamers heeft de woning meer dan voldoende ruimte, maar het is eventueel nog mogelijk om op de tweede verdieping zelfs een vijfde slaapkamer of kantoor te realiseren.

Kortom een ruime, nette woning op een mooi plekje in een populaire woonomgeving!

INDELING
Begane grond: Hal/entree met de meterkast. Bijkeuken met de wc en de wasmachineaansluiting. Woonkamer met laminaatvloer. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. koelkast, combi-oven, vaatwasser, apothekerskast) een trapkast. Tussenhal met de trap.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer met douche, toilet, wastafel en vloerverwarming. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Overloop met bergruimte en de cv-ketel (2016). Vierde slaapkamer. Het realiseren van een vijfde slaapkamer is hier mogelijk.

Extra informatie
- de woning beschikt over muur- en dakisolatie en grotendeels dubbel glas
- verwarming geschiedt middels radiatoren en vloerverwarming in de badkamer
- schilderwerk is buitenom in 2021 nog gedaan
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252