Berkmeerweg 49, Dalerpeel

€ 275.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een prachtige, landelijke locatie net buiten Dalerpeel gelegen, omringd door groen en landerijen en met (vaar)water aan de voorzijde, deze vrijstaande woning met vrijstaande stenen schuur! De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1930, staat op 1376 m² eigen grond en heeft een mooi aangelegde en goed omsloten tuin waar je 100% privacy hebt. Ook vind je daar de vrijstaande stenen schuur met vliering.
Dankzij de aanwezigheid van een slaap- en badkamer en een kantoor op de begane grond heb je bij deze woning aan ruimte geen gebrek, terwijl het dus ook zeer leeftijdsbestendig is en zich perfect leent voor werken aan huis.

De locatie is bovendien prachtig: landelijk gelegen in een authentiek Drents landschap, maar met Coevorden op ± 5 autominuten. Perfect dus wie de rust en ruimte van Drenthe zoekt, maar niet te ver van de verschillende voorzieningen wil wonen!

INDELING
Begane grond: Hal/entree. Kantoor met de meterkast. Woonkamer met laminaatvloer. Slaapkamer. Woonkeuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur. Bijkeuken met toilet. Badkamer met wastafel en douche. Berging met vaste kastenwand, de wasmachineaansluiting en de cv-ketel (Vaillant, 2012).

1e verdieping: Overloop met berging en vaste kast. Drie slaapkamers, waarvan één met rolluiken.

Extra informatie
- Aan deze woning moet nog wel e.e.a. aan afwerking/onderhoud worden gepleegd
- de woning beschikt over glas- en dakisolatie (nok is nageïsoleerd)
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- muren aan de voor- en linkerzijde zijn opnieuw ingevoegd in 2019
- er is glasvezel aanwezig
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252