Berend Slingenbergstraat 10, Coevorden

€ 215.000 k.k.
Makelaar Herman Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een toplocatie in de populaire wijk Ossehaar, met groen en speelvoorzieningen voor de deur in een verder rustige woonstraat, staat deze in 2006 gebouwde tussenwoning met vrijstaand houten schuurtje. De woning staat op 134 m² eigen grond en heeft een geheel verharde en dus onderhoudsvriendelijke achtertuin die goed is omsloten, waardoor je hier 100% privacy hebt. Het plekje is sowieso top: in een verkeersluwe straat en een kindvriendelijke woonomgeving, op zo'n vijf fietsminuten van basis- en middelbare scholen en diverse sportvoorzieningen en met het centrum van de stad, de supermarkten en het NS-station op nog geen tien minuten fietsen.

De woning beschikt over drie slaapkamers, maar heeft dankzij de vaste trap naar de tweede verdieping de mogelijkheid om relatief eenvoudig een vierde slaapkamer te realiseren, zodat je hier ook voor een groter gezin voldoende leefruimte kunt creëren.

Al met al een nette, moderne woning op een fraai plekje.

INDELING
Hal/entree met toilet. Tuingerichte woonkamer met trapkast. Open keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur.

1e verdieping: Overloop. Drie slaapkamers. Badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Via vaste trap naar...

2e verdieping: Recreatieruimte met de cv-ketel (2006) en de wasmachineaansluiting. Hier zou je relatief eenvoudig een vierde slaapkamer kunnen realiseren.

Extra informatie
- de woning is goed en volledig geïsoleerd
- verwarming geschiedt middels radiatoren
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252