Bentheimerstraat 70, Coevorden

€ 1.500,00 p.m
Makelaar Nicolien Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Aan de zuidzijde van het centrum van Coevorden staat dit luxe appartementencomplex. Deze appartementengebouwen, tegenover elkaar aan de centrumzijde van de Bentheimerbrug, zijn karakteristiek en vormen letterlijk de poort tot de binnenstad met alle voorzieningen op loopafstand. Elk gebouw bestaat uit 9 royale appartementen geschikt voor alle doelgroepen waaronder senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar middels een lift.

Alle wooneenheden zijn luxe uitgevoerd, beschikken over 1 a 2 slaapkamers, een royaal balkon en een eigen parkeerplaats met berging in de parkeerkelder. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en dat zorgt voor veel comfort en woonplezier. Duurzaamheid staat voorop. Het gebouw is optimaal geïsoleerd en wordt voorzien van bijvoorbeeld zonnepanelen en kunststof kozijnen.

Op de begane grond zijn twee appartement gerealiseerd en daar is ook een recreatieruimte. Op zowel de eerste als de tweede verdieping zijn drie appartementen gesitueerd. Een penthouse met een enorm dakterras komt op de derde etage. Het uitzicht vanuit de appartementen is formidabel; u kijkt uit op de Bentheimerbrug of op de binnenhaven. Mooier wonen in het centrum is nauwelijks mogelijk.

Indeling appartement 8 Poort 2 op de 2e verdieping:
Hal/entree met meterkast en toilet, bijkeuken met wasmachine-aansluiting. Woonkamer met open keuken en toegang tot een royaal balkon. Badkamer met douche, toilet en wastafel. Twee slaapkamers.

Extra informatie:
- Oplevering complex circa voorjaar 2023
- Voor elk appartement is een eigen parkeerplaats in parkeerkelder. Berging voor de fietsen op de begane grond.
- Middels een video-intercom systeem kan de deur van de centrale hal geopend worden vanuit het eigen appartement.
- Elk appartement is voorzien van een royaal balkon met uitzicht op de haven/grachten
- Het complex is voorzien van zonnepanelen
- Geheel voorzien van vloerverwarming middels warmtepomp
- Liftinstallatie aanwezig
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252