Beneluxplantsoen 4, Coevorden

€ 375.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

- let op: de vraagprijs is een 'bieden vanaf'-prijs -

Met alle voorzieningen op de begane grond is deze nette, vrijstaande woning aan het Beneluxplantsoen 4 uitermate geschikt voor de Oudere Jongeren. Op een prachtig plekje gelegen, lekker vrij maar dicht bij de stad, staand op een ruime en onderhoudsvriendelijke kavel van 613 m². Het huis heeft een aangebouwde garage en de tuin ligt rondom met twee privacyvolle terrassen, waardoor u zomers gegarandeerd van de zon kunt genieten. In de woning zijn drie slaapkamers aanwezig, die zoals gezegd allen op de begane grond liggen. U heeft hier dus ook voldoende ruimte voor een kantoor om vanuit huis te werken of om de (klein)kinderen te laten logeren.

Alle voorzieningen in het centrum (supermarkt, NS-station, winkels etc) zijn binnen vijf fietsminuten bereikbaar, terwijl u als eigenaar van deze woning indien gewenst ook (tegen betaling) gebruik kunt maken van de voorzieningen van het nabij gelegen woon- en zorgcentrum St. Franciscus. Dat in combinatie met de heerlijke ligging, het feit dat alles op de begane grond aanwezig is en de onderhoudsvriendelijke tuin, maakt dat u hier zonder zorgen uw leven kunt leiden.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet. L-vormige living met schouw en open haard. Dichte woonkeuken met inbouwkeuken (2005) voorzien van apparatuur (o.a. kookplaat, combi-oven, koelkast, vriezer), 2 deuren naar het terras. Drie slaapkamers. Badkamer met inloopdouche en badmeubel met wastafel Garage met bergzolder.

1e verdieping: grotendeels begaanbare bergzolder.

Extra informatie
- de woning beschikt over dak-, muur- en glasisolatie
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- elektrisch bedienbare zonwering
- de vraagprijs is een 'bieden vanaf' prijs
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252