Bathorner Strasse 32-3 Twist (Dld), Twist

€ 49.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Bathorner Strasse 32-3 Twist Duitsland

Op de rustige Campingplatz Blaue Lagune met een heerlijke zwemvijver en nabij veel fietspaden en natuurgebieden bieden wij deze perfect onderhouden en afgewerkte chalet aan. Het chalet met heerlijke luxe afgewerkte overkapping met spotjes, verzorgde tuin en berging van 5 m² is nieuw gebouwd in 2012 en staat op een kavel (pacht) van 300 m².

De indeling is als volgt: entree, hal, woonkamer met schuifdeur naar terras, open woonkeuken met diverse apparatuur en voorzien van keurige pvc vloer, moderne luxe badkamer met toilet, design radiator, badmeubel met vaste wastafel en douchecabine, ouderslaapkamer met vaste kasten, kinderkamer. De woonkamer en keuken zijn voorzien van spotjes, technische ruimte met CV-ketel en een wasmachine aansluiting. Het chalet wordt inclusief de inboedel en inventaris aangeboden.

Het Chalet is groter dan de norm nl 70 m² ipv 54 m²

Achter het chalet is nog over de gehele breedte een strook wat gebruikt mag worden om bijvoorbeeld groenten te telen, op eigen terrein is ook een parkeerplek voor de auto aanwezig.

Extra info:
- gehele chalet is voorzien van een keurige pvc vloer m.u.v. woonkamer die is voorzien van Heugaveld
tegels
De jaarlijkse kosten zijn de volgende:
- jaarlijkse huur van de plaats bedraagt € 1750,--
- water en elektra worden door de camping geleverd € 150,-- per jaar
- chalet is aangesloten op gasvoorziening van Westfalen Gas, € 25,-- per maand
- internet kost € 150,-- per jaar
- stageld voor 2020 is al betaald

Er bestaat de mogelijkheid om er 365 dagen per jaar te verblijven mits elders ingeschreven, de huur zal dan waarschijnlijk iets hoger uitvallen.

De kosten van de makelaar zijn voor rekening van de koper. 4,5% excl mws

Disclaimer: de informatie over deze woning is met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat er iets niet correct is opgenomen. Daarom kunt u hieraan geen rechten ontlenen.

Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252