Albrondaheerd 8, Groningen

€ 225.000 k.k.
Makelaar Steven Venhorst

Jouw makelaar voor deze woning

0524-525252
[email protected]
+31 524-525252

Over deze woning

Op een rustig plekje aan de rand van de woonwijk Beijum gelegen, op loopafstand van het winkelcentrum en de opstapplaats van de bus en op korte afstand van het gezellige centrum van de stad, verschillende basisscholen en het sportcentrum Kardinge (met o.a. de ijshal, voetbal- en tennisvelden, klimwand en recreatiebad), deze nette eengezinswoning met vrijstaande stenen berging. De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1986, is in 2021 nog gemoderniseerd en staat op een kavel van 120 m² eigen grond. Het plekje is zoals gezegd erg fijn, in een nette buurt in een woonerf waar uitsluitend bestemmingsverkeer komt. De achtertuin is goed omsloten, zodat je hier voldoende privacy hebt en is verhard aangelegd en dus onderhoudsvriendelijk.

Daarnaast vind je niet alleen het openbaar vervoer voor de deur, maar is ook de ringweg van Groningen direct bereikbaar via de afslagen Beijum Noord en Zuid. Ideaal dus ook voor wie snel op pad moet kunnen.

Kortom een nette woning op een mooie locatie met genoeg ruimte in en om het huis voor een gezin.

INDELING
Begane grond: Hal/entree met toilet en meterkast. Woonkamer met laminaatvloer en terrasdeur. Halfopen keuken met inbouwkeuken, voorzien van apparatuur (o.a. oven en gaskookplaat)

1e verdieping: Overloop met waskast en de cv-ketel (2019). Drie slaapkamers. Badkamer met ligbad/douche en wastafel.

Extra informatie
- de woning beschikt over kunststof kozijnen en HR++ glas, geplaatst in 2021
- verwarming geschiedt middels radiatoren
- de cv-ketel is een lease-ketel
- schutting is gedeeld eigendom met de buren
Volledige omschrijving Minder omschrijving
WhatsApp met +31 524-525252